Goedkoop voor studenten: kortingscodes

Het studentenleven is al zwaar genoeg: leren, katers en fastfood. Ook nog eens veel geld betalen voor nieuwe kleding en schoenen is daarom geen optie. Dat geld kan namelijk wel beter geïnvesteerd worden, toch?

Gelukkig bestaat er zoiets als korting websites. Hierop vind je aanbiedingen en kortingscodes van Belgische webwinkels waardoor je een stuk goedkoper uit bent. Nu vraag je je natuurlijk af wat voor webshops dit zijn? Niet de minste! Een kleine opsomming: Zalando.be, Bol.com, Sarenza, CenterParcs, … Voor ieder wat wils!

Hoe werkt dat nou, zo’n kortingscode?

Ga naar een korting website en zoek de winkel waarvoor jij korting wilt. Op de pagina van deze winkel zal je vervolgens een opsomming zien van de beschikbare kortingscodes en acties. Kies de actie die jou het meest aan staat, kopieer de kortingscode en ga naar de website van de webwinkel. Na het uitzoeken van de producten die jij wilt ga je naar het afreken proces en hier vind je ook een veld waar je de kortingscode in kunt vullen. De korting zal nu automatisch verwerkt worden. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>